0 Vergelijken
 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Levering binnen heel de BeneLux Levering binnen heel de BeneLux
 • Koop lokaal Koop lokaal
 • Scherpe prijzen Scherpe prijzen

Veelgestelde vragen

U kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen via onze webwinkel.

Daarnaast kunt u elke werkdag tijdens de openingsuren onze winkels bezoeken om persoonlijk door één van onze collega's geholpen te worden. U kunt tevens elke werkdag uw bestelling telefonisch doorgeven. Hier kan u de openingsuren van onze winkels vinden.

Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:
 

 • Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.
 • Creditcard
  Als u kiest voor betaling met een Creditcard, kunt u deze uitvoeren via de beveiligde website.
 • Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.

Indien u een product wilt retourneren, kunt u contact met ons opnemen om de retour bij ons aan te melden. Wij voorzien u dan van de overige instructies om de retourzending zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Mogelijk is uw account inactief of gebruikt u niet de juiste login-gegevens. U kunt allereerst controleren of u de loginnaam en het wachtwoord wel goed invoert. Let hierbij vooral op het gebruik van hoofdletters en kleine letters, omdat hier in het wachtwoord op wordt gecontroleerd. Indien het vervolgens nog niet lukt om in te loggen, kunt u kiezen voor de link Wachtwoord vergeten. Op deze pagina kunt u uw e-mailadres invullen, waarna er automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. Deze wordt naar uw e-mailadres toe gestuurd, indien het e-mailadres bij ons bekend is. Mocht het inloggen vervolgens nog niet lukken, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice kan u vervolgens helpen met het aanmaken van een nieuw wachtwoord, het heractiveren van uw account of eventueel het aanmaken van een geheel nieuw account.

Wij verzenden uw bestelling binnen België naar het adres van uw keuze. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven welk alternatief afleveradres gebruikt moet worden.

U kunt uw vraag altijd aan ons richten via de e-mail of door te bellen naar de Strong Office verdeler. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Bestellingen die voor 17:00 uur worden besteld, worden dezelfde dag verzonden uit ons centraal magazijn. De bezorging van de bestelling vindt elke werkdag plaats tijdens de normale kantoortijden. Mochten uw openingstijden afwijken de normale kantoortijden (9:00 uur tot 17:00 uur), neem dan contact op met uw Strong Office verdeler.

Wij gaan met de grootst mogelijke zorg om met uw bestelling. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over een bestelling, dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met uw Strong Office verdeler. Wij zorgen dan voor een passende oplossing. 

Onze winkels hebben elk hun eigen openingsuren, controleer deze eerst even! De webwinkel is 24 uur per dag geopend. U kan de openingsuren van onze fysieke winkels HIER raadplegen.

Indien uw bestelbedrag boven de € 119 ligt, rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 119 rekenen wij € 8,50 verzendkosten. Is uw bestelbedrag lager dan € 30 rekenen wij € 12,50 verzendkosten.

Gratis levering is mogelijk vanaf een orderbedrag van minstens € 119 excl. BTW. Toch kan het soms gebeuren dat je een order hebt, hoger dan € 119, en de levering alsnog niet gratis is. Dit komt omdat jouw order producten bevat die niet meegaan in de berekening van de francogrens. Producten zoals bijvoorbeeld postzegels (serviceproducten) hebben geen winstmarge en kunnen daarom ook niet meetellen voor een gratis levering. Zodra jouw order voldoende artikels bevat die wel meerekenen, worden uiteraard ook alle andere artikels mee geleverd!